Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 03668113747
WEB http://ineboluaotml.meb.k12.tr
Adres : İskelle Mücavir Alanı Zafer Yolu Cad. No81 İnebolu/KASTAMONU
VİZYON : Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : KARADENİZ MAH. İSKELLE MEVKİİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 3 KM UZAKLIKTA İL MERKEZİNE 90 KM UZAKLIKTA
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :